Rakennusalan henkilöstövuokrausta

Rakennusalan henkilöstövuokrausta ja työmaan siivouspalvelut koko Uudellamaalla

Urmax on rakennustyömaiden asiantuntija, jonka kautta saat niin työmaan puhtaanapidon kuin osaavat aputyömiehetkin. Meiltä löydät reippaat ja osaavat kaverit hommiin, muun muassa:

  • Rakennussiivoukseen ja työmaan pölynhallintaan
  • Työmaan loppusiivoukseen
  • Aputyövoimaksi yllättävään tai ennakoituun tarpeeseen
  • Muihin työmaan työtehtäviin

Rakennussiivous ja pölynhallinta

Tarjoamme asiakkaillemme kattavat rakennussiivouksen palvelut, jotta työmaasi pysyy siistinä ja pölyttömänä. Rakennustyömaan puhtaanapito ja pölynhallinta projektin aikana paitsi helpottavat työntekoa ja loppusiivousta, myös vaikuttavat työturvallisuuteen.

Emme ainoastaan siivoa työmaatasi, vaan myös huolehdimme erilaisista tarvittavista suojaustöistä kuten pölyntorjunnasta. Kaikki rakennussiivoojamme ovat kokeneita ammattilaisia, joilla on pätevyys sekä tarvittava kalusto ja välineistö vaativaankin pölynhallintaan.

Toteutamme sekä P1 ja P2 –tason rakennussiivousta kohteen mukaan. P1-puhtausluokka asettaa tarkkoja vaatimuksia kohteen pölyntorjunnalle ja puhtaudelle. Autamme mielellämme sinua suunnittelemaan työmaallesi tarvittavat puhtaanapitotoimet jo ennen töiden aloittamista.

henkilöstövuokrausta

Tarvitsetko työmaallesi lisää rakennusalan ammattilaisia? Kauttamme saat kokeneita työntekijöitä erilaisiin rakennusalan työtehtäviin sekä yllättävään että ennakoituun tarpeeseen, tilapäisesti tai pitkäkestoisesti.

Voit tehokkaasti säästää aikaa ja resursseja, kun vuokraat kauttamme työmaallesi silloin kun niitä tarvitset. työntekijämme voivat olla apunasi esimerkiksi rakennustöissä tai kalusteiden, rakenteiden tai materiaalien suojaamisessa ja siirtelyssä.

Rakennustyömaan loppusiivous

Kun rakennusprojektisi pölyävät työt on saatu päätökseen ja urakka alkaa olla loppusuoralla, siivoojamme tulevat tekemään tehokkaan loppusiivouksen työmaallesi, jotta asiakkaasi saa tilat nopeasti käyttöön.

P1-puhtausluokan loppusiivouksessa kaikki pölyävä irtolika siivotaan ensin pinnoilta ja muovit ja pahvit poistetaan, ennen kuin tilojen ilmanvaihto kytketään päälle. Näin ehkäistään pölyn leviämistä ilmanvaihdon mukana. Lopuksi kaikki pinnat pyyhitään puhtaaksi pölystä ja tahroista.

Tarvitsetko osaavia aputyömiehiä tai siivousta työmaallesi?

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja kerro meille tarpeistasi, niin jutellaan kuinka voimme auttaa.

Lyhyt yhteydenotto