Purkaamme vanhan antaaksemme tilaa uudelle   

Urmaxin ammattilaiset huolehtivat purkutöistä puolestasi

Urmax Oy tarjoaa monipuolisia purkupalveluita eri kohteisiin, oli kyseessä sitten sisä- tai ulkotilojen purku. Me huolehdimme nopeasti ja turvallisesti erilaisten rakenteiden ja materiaalien purkamisesta, jotta sinä voit aloittaa uuden projektin puhtaalta pöydältä.

Hoidamme purkumateriaalin käsittelyn puolestasi

Olemme halunneet tehdä purkutyöt mahdollisimman vaivattomiksi asiakkaillemme. Tämä tarkoittaa, että varsinaisten purkutöiden lisäksi hoidamme myös projektin jälkityöt puolestasi. Näin sinun ei tarvitse itse murehtia esimerkiksi miten purkujäte pitäisi kierrättää. 

Purkujätteen asianmukainen käsittely ja kierrätys on olennainen osa purkutöitä. Siksi kiinnitämme erityistä huolta, että kaikki rakennuksen purkamisesta syntyvä materiaali kierätetään oikein.

Tehokasta ja turvallista purkutyötä Uudenmaan alueella

Tiimimme toteuttaa kaikenkokoiset purkutyöt vaativissakin kohteissa koko Uudenmaan alueella. Purkupalveluidemme perustana on rautainen ammattitaito purkutöistä. Olemme erikoistuneet purkutöihin ja tarjoamme asiakkaillemme kattavat purkupalvelut niin pieniin kuin suuriinkin kohteisiin. Meillä on vuosien kokemus erilaisista purkuprojekteista, joten voit luottaa ammattitaitoomme ja osaamiseemme. Meiltä saat tehokkaan ja turvallisen purkutyön, joka valmistaa kohteen uudelle käytölle. 

Mitä kaikkea me puramme?

  • Julkisivupurkutyöt
  • Sisäpurkutyöt
  • Linjasaneerauspurkutyöt
  • Vahinkopurku kohteet
  • Pienet sekä suuret kohteet
  • Muut purkupalvelut

Tarvitsetko osaavaa tekijää purkutöille?

Jätä yhteystietosi, niin olemme pian yhteydessä!

Lyhyt yhteydenotto